ONLINE ÚTNYILVÁNTARTÁS 2.0
Gyorsan, könnyen és bárhonnan
Lehetőségek
Belépés


Hasznos linkek

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Hogyan tudok előfizetni a szolgáltatásra?
Az egy hónapos próbaidő letelte előtt célszerű jelezni e-mailben a polcsa@gmail.com címre előfizetési szándékát. Kérem írja meg, hogy hova kéri a számlát, milyen módon kíván fizetni. A legegyszerűbb megoldás az utalás. A válasz e-mailben írjuk meg a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat.
2. Hogyan mondhatom le a szolgáltatást?
A szolgáltatás lemondása nem szükséges. A lejárat napját követően a regisztráció automatikusan érvényét veszti.
3. Hogyan működik a 'Körút'?
A szükséges adatok feltöltése után az 'Útnyilvántartás' menüpontban meg kell nyomni a 'Körút indít' gombot. Ezután a bejárás sorrendjében kezdje el bepipálni az adott nap uticéljait. Az összes állomás megjelölése után töltse ki a helyes távolságokat a közben megjelent körút táblázatban vagy nyomja meg a 'Google segíts' gombot a Google Mapsből való kikereséshez. A kizöldült mezőket sikerült a pirosodottakat nem sikerült lekérdezni. A pirosan maradt mezőket mindenképpen töltse ki a kívánt távolsággal. Ezután csak le kell okézni a táblázatot. Körutat csak egyben tud visszavonni bármelyik körútállomás pipájának visszavonásával.
Kapcsolat Webmaster
Weboldalak készítése, webes programok fejlesztése! Vállaljuk egyedi webes alkalmazások fejlesztést. Referenciákkal rendelkezünk webáruházas, ingatlanirodai, nyomdai, biztosítós, kereskedelmi és más egyedi programok fejlesztésében.
Igazán kedvező ajánlataink vannak webáruházat vagy ingatlanirodai programot kereső leendő partnereink számára!